Algemene voorwaarden

Op de door mij gemaakte foto's zijn de regels van toepassing zoals opgesteld door de fotografen federatie


Waar het in het kort op neer komt is dit:


*Op de door Barbara Photography getoonde beelden rust auteursrecht,niets van deze site mag gecopieerd worden zonder uitdrukkelijke toestemming van BSAFOTO  / Barbara Photography.


* Barbara Photography is als enige verantwoordelijk voor de selectie van de beelden die voortkomen uit de shoot,de overige beelden worden vernietigd.


* Barbara photography is trots op haar werk en laat het  graag zien op deze website en FB pagina ... wil je dit niet  ... dan wil ik dat graag weten ... in dat geval  respecteer ik dat.


* Mocht onze afspraak om wat voor reden niet door kunnen gaan wil ik daar  zo snel mogelijk van hoogte worden gesteld dmv email/sms of telefoontje ... doe je dit niet dan breng ik je de kosten van de shoot in rekening.


*De foto's die door mijn selectie komen en die je ontvangt in je mail mag je gebruiken op FB  of andere social media mits naamsvermelding intact.


* Koop je de HR bestanden,dan mag je daar natuurlijk voor eigen gebruik afdrukken van laten maken,wat niet mag is ze doorverkopen of inzenden voor een fotowedstrijd zonder toestemming van mij.


* Respecteer alsjeblieft de tijd en moeite die ik in het maken en ontwikkelen van de foto's heb gestoken ; wil je graag een foto alsnog in bijvoorbeeld zwart-wit / sepia ...  dan kan dat,een email is voldoende